Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Ràdio Sant Pol col·labora amb l'Institut del municipi en la realització d'un projecte radiofònic

Gairebé 70 alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Sant Pol van passar pels estudis de la Ràdio municipal a mitjans del mes de novembre.
 

En el marc dels diferents projectes que duu a terme el centre educatiu, durant aquest primer trimestre de curs l'alumnat ha afrontat un nou projecte, dins l'àmbit lingüístic, que se centrava en la ràdio i en l'elaboració d'un programa radiofònic. Els nois i noies es van dividir en diferents grups i van fer la producció dels seus propis programes. Van escollir els temes que es tractarien i el format que s'utilitzaria (entrevista, opinió, debat...), així com també les sintonies. La majoria va optar pel format del magazine radiofònic i van tractar temes com ara la moda, els influencers i youtubers actuals o la música que sona ara, entre molts d'altres. Ràdio Sant Pol va col·laborar amb la cessió dels seus estudis per a que els alumnes poguessin gravar-hi els seus programes. 
 
Amb la gravació d'aquests programes, el jovent va poder viure aquesta experiència de més a prop i d'una forma més interactiva. Per un dia, l'alumnat de 3r d'ESO es va convertir en professionals de la ràdio. Les seves propostes de programes van ser fresques, innovadores i plenes d'enginy. Ràdio Sant Pol emetrà aquests programes durant les Festes de Nadal agrupant-les en un gran programa especial. La gravació total de tots els programes té una durada de pràcticament quatre hores. Per aquesta raó, s'ha decidit dividir-ho en dos programes especials de dues hores cadascun. Aquests dos programes especials s'emetran aquest dijous 28 de desembre, de 11 a 13 hores i de 15:30 a 17:30 hores. Els programes també es repetiran el dimarts 2 de gener de 11 a 13 i de 16 a 18 hores.
Publicació 27.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina