Encara tens temps de visitar el primer Parc de Nadal Infantil de Sant Pol!

divendres, 29 Desembre, 2017

Fins aquest dissabte 30 de desembre podràs gaudir, en companyia dels teus fills i filles, del Parc de Nadal de Sant Pol que enguany ha tingut una durada de 4 dies al Pavelló Poliesportiu Municipal.

Per primer cop a la vila, els infants podran gaudir d’un espai dedicat exclusivament als més petits de la casa. Des d'aquest dimecres 27 de desembre i fins el dissabte 30, els nens i nenes que tinguin menys de 12 anys, tindran activitats específiques per a cada grup d’edat. 

Per exemple, els infants que tinguin entre 0 i 2 anys, tindran a la seva disposició una ludoteca sensorial. Pel que fa als espais infantils, aquests aniran destinats als petits que tinguin edats compreses entre 1 i 6 anys. De la mateixa manera, els nens i nenes de 2 a 12 anys, tindran tallers de manualitats i inflables al seu abast. Al Parc de Nadal també hi estaran presents els llits elàstics, les activitats esportives i un servei de bar.

El preu de l’entrada per persona i dia és de 4€, preu que els adults acompanyants no hauran d’aportar. Cal a dir que els infants més petits de 7 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable.
 
Els horaris per poder visitar el Parc de Nadal seran els següents:

Dimecres 27 de desembre: 17 a 20 hores (Inauguració)
Dijous 28 desembre: 17 a 20 hores.
Divendres 29 desembre: 11 a 14 hores.
Dissabte 30 desembre: 17 a 20 hores.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: