X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Coneixes la borsa de treball de Promoció Econòmica? Ara tens dues noves ofertes de feina

Actualment, al municipi hi ha diverses vacants disponibles: 5 monitors/es de lleure pel Parc de Nadal 2017 i 1 dependent/a de peixateria al supermercat Sorli Discau.

Amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic de la nostra població, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol posa a la vostra disposició una sèrie de serveis que us ajudaran a cercar o simplement millorar la vostra feina.
 
El funcionament de la BORSA DE TREBALL és el següent: 

  • Atendre a qualsevol persona que busca feina. Ajuda en l'elaboració del CV
  • Orientar a la persona en relació als llocs on es pot dirigir per trobar feina
  • Facilitar el telèfon i l'adreça de tots els Serveis de Promoció Econòmica dels pobles veïns amb l'objectiu d'obrir el màxim número de portes als usuaris
  • Seguiment de tots els usuaris i intermediació entre les ofertes i les demandes que les empreses adrecen a la Regidoria  

En aquests moments, l'empresa ESPAIS ARES busca 5 monitors/es de lleure per treballar al PARC DE NADAL, un parc organitzat per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sant Pol. D'altra banda, el supermercat SORLI DISCAU de Sant Pol de Mar necessita un/a dependent/a de peixateria. Si voleu presentar les vostres candidatures, podeu fer-ho fins aquest dissabte 23 de desembre de 10 a 13 hores a la planta baixa de l'Ajuntament.

Trobareu les ofertes de treball detallades al següent enllaç: Borsa de treball
 

Publicació 19.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina