Sant Pol amb La Marató de TV3

divendres, 15 Desembre, 2017

Nova cita amb la solidaritat. Aquest any la recaptació anirà destinada a les malalties infeccioses.

Aquest diumenge 17 de desembre, Sant Pol participarà activament amb diverses activitats populars que recaptaran fons destinats a aquesta causa. La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí amb una “Marxa Solidària per la Marató de TV3”, on es podrà córrer i caminar. Els interessats i interessades s’hauran d’inscriure a partir de dos quarts de 10 del matí.

Acte seguit, des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre als Quatre Cantons trobareu “La Taula de la Solidaritat”, on podreu fer les vostres aportacions. Tanmateix, durant tota la jornada, s’aniran succeint les activitats on podreu participar, com una Màster Class de Zumba que començarà a dos quarts d’una del migdia o tres quines on es podrà provar sort.

Un dels actes més emotius tindrà lloc a un quarts de 8 del vespre, moment on s’encendrà l’arbre de la solidaritat. Un instant que anirà acompanyat de la veu i la música d’Ariadna Serra, Gerard Franch i Àlex Germà.

Enguany, La Marató de TV3 destinarà íntegrament la seva recaptació a les malalties infeccioses, que són la causa d’1 de cada 3 morts al món i suposen un problema important per a la salut pública. La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona. Al llarg de la seva vida, tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus però algunes són molt greus i podrien causar la mort en alguns casos.
 
 
 

Comparteix aquesta pàgina: