El cos policial santpolenc s’adhereix a la campanya solidària #pelsvalents

divendres, 24 Novembre, 2017

La Policia Local de Sant Pol, conjuntament amb l’Ajuntament de la població,  col·labora amb aquesta acció venent “escuts solidaris”.
 

La iniciativa va néixer aquest any a la Policia Local de Terrassa amb la motivació principal de  recaptar diners pels infants amb càncer.  Es tracta d’un escuts brodats semblants als oficials de la Policia Local del municipi, amb la diferència que els pot portar tothom qui vulgui a la jaqueta, a la motxilla... donat que són escuts solidaris, no escuts policials.
 
Com es pot observar a la imatge que s'adjunta, els escuts tenen el color groc, representatiu del càncer infantil, juntament amb la senyera negra i el logo #pelsvalents. Tanmateix, porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant la planxa.
 
Tots els diners recaptats aniran destinats a la construcció del que serà l’hospital més gran de tota Europa, el SJD PEDIATRIC CENTER BARCELONA, especialitzat en la lluita contra el càncer infantil. Per fer-ho realitat, es necessiten 30.000.000€. De moment, ja són 14 les comissaries catalanes que s'han adherit a la campanya. Poblacions com ara Sant Celoni, Caldes de Malavella, Sils, Polinyà, El Papiol o Llançà, entre d'altres, ja estan venent els escuts solidaris com Sant Pol.
 
Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta causa, pot fer un donatiu de 4€ i tenir-ne un. Us podeu adreçar a l’OAC de la Policia de Sant Pol (9 a 13:30 i 16 a 18h), situada al carrer Abad Deàs número 36.   
 
Els ajudes?
  
Comparteix aquesta pàgina: