X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Club Bàsquet Sant Pol 07 presenta oficialment els seus equips

Aquest cap de setmana s'han donat cita jugadors, familiars i cos tècnic del Club Bàsquet Sant Pol 07 per encetar la nova temporada esportiva. Tot i que aquesta va començar la primera setmana d'octubre, el club no acostuma a fer la presentació fins a mitjans del mes de novembre.

La celebració va aplegar més d'un centenar de persones, entre les quals es trobaven els 8 equips que formen el club: 7 equips federats i una escoleta no federada, destinada als més petits (4-5 anys). Entre els federats, el Club Bàsquet Sant Pol 07 compta amb amb un equip de pre-mini, que aplega infants d'entre 8 i 9 anys, i dos equips de minis composats per nens que tenen entre 9 i 11 anys. La dues categories que segueixen són els dos equips de cadets, tant masculí com femení, que estan formats per joves d'entre 13 i 15 anys. El Club també el conformen l'equip de Sots-25 Masculí (adults per sota els 25 anys) i el  Sénior Femení, que aplega dones majors de 18 anys en endavant. Aquesta darrera categoria, és la millor classificada perquè es troba jugant a 3a catalana.

El President del Club Bàsquet Sant Pol 07, Jordi Ricart, ha remarcat el compromís que té el Club de continuar oferint formació als més joves de Sant Pol, l'objectiu amb el que va néixer el Club ara fa una dècada.

A la presentació també van ser-hi presents l'Alcaldessa del municipi, Montserrat Garrido, i el Regidor d'Esports, Daniel Comas.

Temes relacionats
Publicació 20.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina