X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Destaques per la teva creativitat i t'agraden les havaneres? Participa!

Ja pots presentar la teva candidatura al Concurs de composició d'havaneres de Catalunya «Vila de Sant Pol de Mar 2018».

L'Ajuntament de Sant Pol i l'Associació Cultural Penya Xíndries convoquen aquest concurs d'havaneres  per premiar a la millor composició. Tothom qui estigui interessat haurà de complir uns requisits que ja es poden consultar a les bases del concurs.

D'entrada, les persones que hi participin, tant podran ser nacionals com estrangeres, i les autories també poden ser úniques o compartides. Per participar però no es poden presentar més de dues peces que hauran d'estar escrites en català o castellà, ser originals i inèdites. És a dir, que no hagin estat interpretades amb anterioritat públicament, així com tampoc presentades, publicades o premiades a cap altre concurs.

Els premis seran quatre en total i aniran des dels 1.200€ que rebrà la composició guanyadora, passant pels 800€ del segon premi, un accèssit de 600€ i un premi popular amb el que s'entregaran 300€.

Si voleu participar, heu de fer arribar les vostres composicions abans de l'1 de març de 2018 a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol de manera presencial o bé per correu postal a la mateixa regidoria. Podeu consultar les bases del Concurs de composició d'havaneres de Catalunya «Vila de Sant Pol de Mar 2018» al document adjunt. 

Temes relacionats
Publicació 14.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina