Comença el Gran Recapte, participa!

dijous, 9 Novembre, 2017
El Banc dels Aliments necessita la teva ajuda en aquesta novena edició 
Com cada any, Sant Pol s'adhereix al Gran Recapte per recollir aliments que aniran destinats a les persones que més ho necessitin. Per col·laborar en aquesta causa social, podeu participar de dues maneres. Des d'aquest divendres dia 1 i fins diumenge, dia on s'acabarà l'acció, podeu fer les vostres aportacions als punts de recollida següents: 

- Sorli Discau (Divendres i Dissabte: 9:00-21:00 i Diumenge de 10:00-14:00)
- Bon Àrea (Divendres i Dissabte: 9:00-21:00 i Diumenge de 9:00-14:00)

D'altra banda, si teniu esperit solidari, encara podeu col·laborar com a voluntaris a la campanya d’enguany. Abans que s'iniciés el Gran Recapte, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya ja van fer una crida a la societat perquè necessitaven persones que ajudessin a la massiva recollida d’aliments bàsics que es faria. Tot i que a Sant Pol el voluntariat s'ha cobert força bé, el coordinar del Gran Recapte al municipi, Quim Costa, anima a tothom que s'inscrigui com a voluntari perquè tota ajuda és poca.  

El lema del Gran Recapte d’enguany, “Tones de voluntat”, apel·la a la voluntat, terme que defineixen a la campanya diversos personatges reconeguts del món de l’esport, artistes, empresaris i altres persones anònimes. En aquests moments, els Bancs dels Aliments atenen 209.441 persones arreu de Catalunya. Tot i la davallada d’usuaris dels dos darrers anys, cal no abaixar la guàrdia perquè encara són moltes les persones que no poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable. És per això, que aquest any es requerien uns 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.500 punts de recollida a tot Catalunya.

Si voleu formar part d'aquesta iniciativa, us podeu inscriure com a voluntaris al web www.granrecapte.com o posant-vos en contacte amb el coordinador a Sant Pol: Joaquim Costa (Tlf. 649 85 20 74 - quimcatalonia@hotmail.com)

 

Comparteix aquesta pàgina: