X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat de la regidoria d'Ensenyament referent a la modificació de quotes a la Llar d'infants

Benvolgudes famílies,
En resposta a l'escrit que de forma anònima s'ha repartit pel poble i que es refereix a la modificació de les quotes de la llar d'infants pel curs vinent, voldríem aclarir la informació per evitar malentesos:

  • La modificació de l'horari de la llar d'infants es planteja per tal de millorar la qualitat pedagògica del servei i l'atenció als infants per part de les educadores.
  • L'horari plantejat implica començar el servei 1 hora abans, per tal de possibilitar que les famílies iniciïn abans el seu horari laboral (oferint una quota integrada de mensualitat, més servei de menjador).
  • La modificació horària es planteja també per afavorir l'entrada dels infants a partir de les 8:30 h (en lloc de les 8:45h), millorant la qualitat de la rebuda del matí  
  • El servei fins a les 17h es continuarà oferint i l'import a pagar serà el mateix que l'import que pagaven les famílies pel servei d'acollida a partir de les 8h, sense que hi hagi hagut un increment del preu del servei per aquest concepte.
  • A més, la llar d'infants oferirà dintre de la quota mensual la fruita, els bastonets i les galetes d'arròs ecològic, amb un increment d'un 5,75 % en la quota mensual que pagaven fins ara les famílies.
  • Els infants que facin ús del servei de menjador tindran inclòs dins la quota l'horari de 8 a 16h i no hauran de pagar el servei d'acollida, implicant doncs un estalvi de quasi un 10 % per aquestes famílies.
  • Es continuarà oferint el servei fins a les 17 h, amb el mateix acompanyament educatiu del personal de la llar i no monitoratge extern, amb una quota de 35 € mensuals o de 5 € de forma esporàdica amb el topall dels 35 €  (que en cap cas significa més d'un 20 % d'increment de quota).

Com a conclusió doncs:

  • S'ha prioritzat una quota integrada amb el servei de menjador, tenint en compte que és una part bàsica del projecte pedagògic de la llar,  i que afavoreix a l'infant en la seva experiència d'estructura estable de vida quotidiana i de riquesa cultural i relacional amb els altres infants.
  • Som conscients que els canvis poden ser difícils en un primer moment, i que la realitat de cadascuna de les famílies que cada curs utilitza la llar pot ser diferent. L'ajuntament ha de vetllar per un projecte pedagògic que afavoreixi la màxima qualitat educativa en el present i en el futur.
  • Socialment hem de tendir cap al projecte de reforma horària i les administracions públiques han d'encapçalar aquests canvis.

Moltes gràcies per la vostra atenció,
 
Regidoria d'Ensenyament
Ajuntament de Sant Pol de Mar
 
Sant Pol de Mar, 25 de maig de 2017

Temes relacionats
Publicació 26.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina