Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Temporada d'estiu de zones blaves i restriccions de trànsit al centre. Consulta la informació

El proper dia 15 de juny s'inicia la temporada d'estiu de zones blaves, que s'allarga fins al 15 de setembre. Així, durant aquest període les zones blaves del Parc Litoral, la Riera i el carrer Pau Simón (a sota l'ermita) tornaran a ser de pagament de dilluns a diumenge (festius inclosos) i en horari de 9 a 14h i de 16 a 20h. Les persones que porten més d'un any empadronades a Sant Pol i que paguen l'impost de circulació al municipi rebran a casa seva l'adhesiu del 2017 per poder aparcar gratuïtament en aquestes zones. Si algú que reuneix aquestes condicions no rep l'adhesiu, es pot posar en contacte amb l'OAC de la Policia Local (C/ Abat Deàs, 36 - 93 760 05 19) de dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 16 a 18h, o a través del mail policia@santpol.cat. Recordem que quan comenci la temporada CAL PORTAR L'ADHESIU ACTUALITZAT si es vol aparcar de forma gratuïta, ja que el del 2016 deixa de tenir validesa.
Cal recordar també que a les zones blaves gratuïtes del carrer Tobella, Manzanillo i al pàrquing dels Tints s'ha de posar DURANT TOT L'ANY el rellotge indicant l'hora d'arribada. Aquestes zones tenen un temps limitat d'aparcament per facilitar la rotació de vehicles al centre del poble. Els rellotges es poden recollir gratuïtament a l'OAC de la Policia o a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.
 
Horari restriccions de trànsit al centre
 
Pel que fa als horaris d'accés de vehicles al centre del poble, a partir de l'1 de juliol i fins al 15 de setembre els accessos al carrer Consolat de Mar estaran tancats CADA DIA de 12 a 21h, de manera que només hi podran circular els vehicles autoritzats. Es recorda que el control es fa a través de càmeres, pel que si un veí ha canviat de cotxe o necessita accedir amb un altre vehicle que no estigui a la base de dades de la policia ho ha de comunicar a través del mail policia@santpol.cat o mitjançant l'aplicació SantPolAPP, justificant la necessitat. Recordem que durant aquests horaris els vehicles estacionats al carrer de la Riera hauran de sortir PEL MATEIX CARRER, ja que no podran passar pel Consolat del Mar.
IMPORTANT: L'accés amb vehicle als carrers Ferrocarril i Dr. Furest està prohibit DURANT TOT L'ANY i només hi poden accedir els veïns. Els que hi tenen l'aparcament durant tot el dia donant prioritat als vianants, i en horari de 23 a 12h i de 15 a 18h els que no disposen de pàrquing. Qualsevol modificació o emergència s'ha de notificar igualment a la Policia Local a través dels mitjans indicats. També cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta NO DÓNA DRET A PASSAR PEL CARRER NOU, pel que aquests veïns hauran d'arribar al seu aparcament des del carrer Tobella.

Temes relacionats
Publicació 15.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina