Fem més participativa la Nit de l'Esport. Envia'ns la teva proposta!

dijous, 4 Maig, 2017

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar prepara una nova edició de la “Nit de l’Esport”, una iniciativa que vol reconèixer els esportistes, equips i entitats esportives vinculats al nostre municipi i que d’alguna manera hagin assolit èxits esportius o promocionat l’esport durant la temporada 2016-2017.

Podran optar als premis persones i entitats relacionades amb el món de l’esport que siguin de Sant Pol o que desenvolupin la seva activitat esportiva al municipi, i es concediran diversos premis repartits en diferents categories. La intenció és que sigui una jornada molt participativa, i per això que la novetat d'aquest any és que tant les entitats esportives com qualsevol particular poden presentar candidatures. El termini de presentació d'aquestes candidatures finalitza el 31 de maig de 2017, i els premis s'entregaran durant la celebració de la Nit de l’Esport 2017, que tindrà lloc el 10 de juny a l’envelat del Parc del Litoral.

Per presentar candidatures, podeu fer servir el següent formulari online o també podeu imprimir el següent formulari adjunt i enviar-lo complimentat a esports@santpol.cat o entregar-lo al registre de l'Ajuntament de Sant Pol.

Comparteix aquesta pàgina: