Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Novetats de Sant Jordi a la biblioteca

Per a celebrar la Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre, la Biblioteca Can Coromines posa especial èmfasi en adquirir les darreres novetats editorials per oferir-les al públic lector de Sant Pol. Hem comprat novel·les, contes i lectures per a nens i nenes, a més de llibres nous de diferents matèries. També acostumem des de la Biblioteca a aprofitar aquest Dia per a adquirir els suggeriments de compra que ens feu, sempre si són d'interès general. 
La novel·la per a adults és el llibre més demanat aquests dies. Per als amants de les bones novel·les, us recomanem aquells títols que han sortit les últimes setmanes a la venda, justament per Sant Jordi.

Ficció en català:

   
   

Ficció en castellà:

   
   

Ficció en llengua estrangera: 

   
   

Suggeriments de compra: 

   

Per als nens i nenes, tenim títols per a totes les edats. Hem tornat a adquirir llibres per a petits lectors, de 0 a 3 anys, per a iniciar-se en el món dels llibres: 

   

Per a més grandets, trobaran que hem adquirit aquelles lectures que els agraden tant:

   

Hi ha molts més títols. No dubteu a consultar el catàleg o demanar directament al personal de la biblioteca si tenim els que us interessa. I això només és un petit tast del que trobareu a la biblioteca. Veniu a trobar el vostre llibre de Sant Jordi a la biblioteca!

Temes relacionats
Publicació 19.04.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina