Canvi en la circulació del carrer Sant Pau

dijous, 9 Març, 2017

Coneixem la problemàtica de la circulació dels camions i d’altres vehicles voluminosos pels carrers del centre de la nostra vila, amb el deteriorament que comporta a les balconades dels edificis dels domicilis particulars i les voreres amb el perill que suposa pels vianants.
 
Amb la finalitat d’evitar situacions de risc per a les persones i que es malmetin les cases, els propers dies s’instal·larà un senyal de prioritat invertida amb limitador d’altura al carrer Sant Pau, cruïlla Pujada Sant Pau. Aquesta senyalització limitarà la velocitat, donarà prioritat als vianants i restringirà la circulació als camions, per tant només podran accedir els vehicles turismes, furgonetes i motocicletes. 
 
Amb la mateixa finalitat de restricció de la circulació rodada, a la Pujada Sant Pau es prohibirà la baixada de tots els vehicles, és a dir només serà de circulació ascendent, malgrat això els vehicles estacionats al garatge del número 23, amb precaució, seran els únics que podran accedir al carrer Sant Pau.

Comparteix aquesta pàgina: