L'Ajuntament reclama a la conselleria de Salut el restabliment del servei de pediatria

dimecres, 11 Gener, 2017

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha enviat una carta adreçada al Conseller de Salut, Antoni Comín, per reclamar el restabliment de la unitat pediàtrica als Consultoris de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta.
 
Des de l'Institut Català de la Salut es va informar que en aquests moments tenen dos pediatres en situació de baixa laboral, un al Consultori de Sant Pol de Mar i l’altre al Centre de Canet de Mar. "Per qüestions de nombre d’habitants a Canet de Mar que és de més de 15000 habitants, no és possible deixar-lo sense cobertura per ser el més gran", expliquen en una carta rebuda a finals de desembre, en la que també es comprometen a que el servei d’infermeria pediàtrica quedi cobert a tots els consultoris. "Estem fent els tràmits corresponents perquè aquesta situació temporal tingui la menor durada possible", conclou la carta, que informa que en breu s’incorporarà una nova pediatra a l’equip.
 
Els Consultoris dels municipis de la Vallalta han de seguir disposant del servei de pediatria i es demana a la Conselleria de Salut una solució immediata per tal de garantir la qualitat del servei.

Comparteix aquesta pàgina: