Arrenca “Els vespres de l’arxiu”, un cicle de conferències i presentacions sobre història local

dimecres, 8 Juny, 2016

El pati de la Biblioteca de Can Coromines va acollir divendres passat la primera sessió de “Els vespres de l’arxiu”, un cicle de conferències i presentacions sobre història local, organitzat per la Regidoria de Cultura, a iniciativa de l’Arxiu Municipal. S’ha volgut iniciar aquest cicle per contribuir als actes celebrats arreu en motiu del Dia Internacional dels Arxius de la UNESCO (9 de juny), però la voluntat és que continuï més enllà d’aquest fet puntual i pugui consolidar-se dins l’agenda cultural de Sant Pol.
L’acte va consisitir en la presentació del llibre de Francisco Borrell Borrell, més conegut com a “Kiku de Ca l’Andreu”, que porta per títol “Sant Cebrià, genealogia del poble, 1500-2014”, i que ha estat editat pel Centre d’Estudis de Sant Cebrià (CESC).
L’autor va donar mostra de la seva passió per la genealogia, en una presentació que va esdenir d’allò més participativa, ja que els assistents van formular moltes preguntes, tant a l’autor, com a la resta de membres del CESC, que van col·laborar activament amb els seus comentaris i respostes. Kiku Borrell va assegurar també que, si obté la col·laboració necessària, té intenció de fer un llibre de genealogia sobre Sant Pol.
L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Romà i d’Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme, que va voler mostrar el seu suport a aquesta iniciativa.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: