A Sant Pol ”Eduquem en família”

dimarts, 19 Abril, 2016

Durant els tres primers dilluns del mes d’abril una desena de famílies de nens i nenes de 5è i 6è han participat en la formació “Reptes i habilitats per negociar en família”, amb l’objectiu de donar eines per millorar el consens i per aconseguir que les normes siguin enteses i acceptades per convicció i identificació i no per pura imposició dels pares i mares. A la primera sessió hi van participar els pares i mares, a la segona els nens i nenes, i la darrera va ser compartida pels adults i els infants. Des de la regidoria d’ensenyament volem agrair la implicació de les famílies participants.
Aquestes sessions van ser realitzades per la formadora Natàlia Gomà de Connexió Social, i forma part del programa “Eduquem en família” de la Diputació de Barcelona.
 
Durant aquest curs 2015-2016 s’han realitzat altres tallers pertanyents al programa ”Eduquem en família” com són “Hi ha pares i mares perfectes?” l’11 i el 26 d’octubre, a càrrec de Viute, i “Eduquem la llibertat” el dia 11 de febrer a càrrec de la companyia “Teatre del Buit”.
 
Dintre de l’àrea de benestar emocional, es realitzarà una xerrada d’autoestima i adolescència, adreçada a pares i mares de l’alumnat de primer cicle d’ESO. Els objectius d’aquesta activitat són prendre consciència de la importància d’una bona autoestima, i adonar-se de la influència de l’autoestima personal en els nostres fills i filles. La seva realització està prevista pel dia 20 d’octubre.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: