L'institut de Sant Pol rep la visita d'estudiants d'Itàlia dintre el projecte eTwinning

dijous, 14 Abril, 2016

Aquest matí ha tingut lloc a Sant Pol una trobada entre l'alumnat de l'Institut de Sant Pol-La Vallalta i de l’escola italiana Plesso Secondaria di I Grado “Martinotti” de Villanova Monferrato. La visita s'emmarca dintre del projecte eTwinning que comparteixen els dos centres, i que té per objectiu fomentar l'intercanvi lingüístic i cultural entre estudiants d'escoles europees.
Després de trobar-se a l'institut, alumnes d'ambdós centres han compartit les seves experiències en una presentació a la Sala Ainaud de Lasarte, on han explicat en castellà i anglès el funcionament dels respectius instituts i l'entorn en el que es troben. Després, han visitat plegats els indrets més característics del poble, com el passeig de la Punta o l'ermita de Sant Pau.

El projecte eTwinning ofereix una plataforma als equips educatius dels centres escolars dels països europeus participants per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes i, en definitiva, formar part d'aquesta gran comunitat educativa d'Europa.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: