X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Biblioteca prepara la celebració del seu primer aniversari a ple rendiment

El proper 22 de març farà un any de la inauguració de la Biblioteca Can Coromines. Un espai que, tota i la seva curta vida, funciona a ple rendiment i pot presumir d'unes xifres envejables. Durant el 2015 la biblioteca va tenir 30.298 visites, 2.889 connexions wifi, 5.092 usuaris de préstec i 3.270 connexions als ordinadors. Disposa d'un fons de 9.886 documents totals (a 31 de desembre de 2015), d'aquests 2.441 són novetats entrades després de posar-la en funcionament, i es poden consultar lectures en diferents llengües. En aquest any, ha repartit 906 carnets, ha prestat un total de 15.915 documents i ha guanyat 188 seguidors a twitter i 314 amics a facebook. Pel que fa a les activitats, concentra quatre clubs de lectura i un grup de tertúlies en català, ha organitzat contacontes, presentacions de llibres i activitats de tota mena. En total es compten fins a 72 activitats durant l'any passat, que van tenir prop de 3.000 assistents.

Per celebrar aquest primer aniversari de l'equipament, es preparen un seguit d'activitats durant el mes de març. Aquest dissabte ja es va fer la primera, que consistia en un mini-taller de jarineria adreçat a infants per decorar amb plantes la biblioteca. El proper dissabte dia 5 hi haurà una nova activitat familiar al migdia, l'hora del conte «Qui no té nas?» amb la contacontes Mon Mas. El mateix dia hi haurà la resolució del 1r. Concurs de punts de llibre "Marca't un punt!", que s'ha organitzat durant aquest mes de febrer. El 12 de març hi tornarà a haver contes per a tota la familia, aquest cop amb la Sílvia Serra, i el gran acte d'aniversari se celebrarà el 19 al migdia, amb un recorregut per Can Coromines a càrrec del Centre Cultural de Sant Pol, i seguidament tindrà lloc l'entrega de premis del concurs de punts de llibre.

Recordem que la biblioteca romandrà tancada de divendres 25 a dilluns 28 de març per vacances de Setmana Santa, ambdós inclosos.

Temes relacionats
Publicació 29.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina