Inaugurat el nou Espai Jove de Ca l’Arturo

dimarts, 2 Febrer, 2016

El passat divendres 29 de gener es va inaugurar a Sant Pol el renovat servei de joventut, l’Espai Jove, ubicat a l’equipament de Ca l’Arturo i adreçat a un públic d’entre 12 i 18 anys. La intenció de la regidoria de Joventut és oferir als nois i noies d’aquesta franja d’edat un espai de trobada, per fer deures o treballs en grup i també per passar les tardes en companyia dels amics. Igualment, des de l’Espai Jove s’oferiran un seguit d’activitats educatives i de lleure, que puguin ser del seu interès i que els ajudin a complementar l’educació que reben a l’institut.
L’espai jove estarà obert totes les tardes de dilluns a divendres de les 16 a les 19h. La primera mitja hora serà de lleure, després es farà una hora d’estudi o de deures (supervisat per la dinamitzadora juvenil), i a partir de les 17:30h s’oferiran activitats de lleure guiades (jocs, tallers, manualitats), encaminades a incidir en els processos de sociabilitat dels joves.
Les activitats estaran dirigides per la dinamitzadora juvenil, la Gemma, que també anirà un matí a la setmana a l’institut per realitzar activitats informatives durant l’estona del pati o en les tutories.
Tot i que el servei s’ha coordinat amb l’institut de Sant Pol, està obert a tot el jovent del municipi. La idea és que el projecte, que es realitza a través de la Fundació Pere Tarrés, pugui anar creixent i adaptant-se a les necessitats del poble. També està previst adequar l’espai de la planta baixa de Ca l’Arturo per separar la recepció de l’equipament de l’espai jove i aula d’estudi. Igualment s’aprofitaran les possibilitats que dóna el pati per algunes activitats.
Per a la inauguració del servei, a la que van assistir més d'una vintena de nois i noies, es va fer un taller de grafitis al pati de Ca l’Arturo i un pica-pica.

Galeria de flickr

Comparteix aquesta pàgina: