X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El ple aprova nomenar mirador Bruno Pomés i Codina l'indret on va perdre la vida

El ple de l'Ajuntament celebrat ahir va aprovar per unanimitat posar el nom de mirador Bruno Pomés i Codina a l'indret on el jove santpolenc va perdre la vida el passat divendres 22 de gener. L'espai, situat al final del carrer Pau Simón, s'arranjarà també com a plaça pública.
Es dóna la circumstància que al ple d'ahir també es va acomiadar com a regidora Carme Pomés (Junts), germana del difunt, que ja havia presentat la seva renúncia per motius personals abans dels tràgics fets. La substituirà Verònica Martí, regidora per la formació independent durant la passada legislatura.
El ple va començar amb un minut de silenci en memòria de la víctima i va acabar amb aplaudiments per part dels regidors i el nombrós públic assistent, la majoria familiars i amics de la família Pomés Codina.

En la mateixa sessió ordinària es va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona per les obres d'eixamplament del pont sobre la Riera a l'alçada de l'Escola Sant Pau. L'objectiu d'aquest projecte és facilitar la circulació de vehicles en una zona amb gran trànsit i pròxima tant a l'escola com al nou institut. Les obres del pont, que tindrà una zona de vianants al costat de mar, aniran a càrrec de la Diputació, mentre que l'Ajuntament es farà càrrec del manteniment posterior. Els regidors també van aprovar una moció per donar suport als afectats per la fibromiàlgia i la fatiga crònica.

Temes relacionats
Publicació 28.01.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina