X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Ampliació de les vacances IMSERSO - COCEMFE 2015

COCEMFE, Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica. 
És una Organització No Governamental sense ànim de lucre que es va constituir al 1980.
El seu objectiu és aglutinar, enfortir, formar i coordinar els esforços i activitats de les entitats que treballin a favor de les persones amb discapacitat física i orgànica per defendre els seus drets i millorar la seva qualitat de vida.

Les àrees d'actuació de COCEMFE són múltiples, tenint especial incidència a la integració laboral, l'educació i la formació, accessibilitat, atenció sociosanitària, atenció a la infància, la joventut i la dona. També, en l'oci i temps de lleure, documentació i informació, assessorament jurídic, participació en programes europeus i Cooperació per el Desenvolupament en Iberoamèrica.
Una de les seves branques es destina a l'oci de les persones amb discapacitat posant al seu abast la oportunitat de gaudir unes vacances en localitats de la geografia espanyola en hotels i espais adaptats. 
 
Recentment han presentat L'AMPLIACIÓ DEL PROGRAMA DE Vacances IMSERSO -COCEMFE 2015
Les persones beneficiaries són:

  • Persones que acreditin un grau de discapacitat física o orgànica igual o superior al 33%, tenint prioritat aquells que hagin estat valorats amb un  50% o més.
  • Ser major de 16 anys. Autorització del pare, mare o tutor en cas de menors d'edat.
  • Poden assistir amb caràcter excepcional els fills dels beneficiaris menors de 16 anys, sempre que es justifiqui la impossibilitat de poder viatjar sense la seva companyia.
  • Tindran que portar acompanyant, aquelles persones que utilitzin cadira de rodes o que requereixen ajuda, per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

 
Termini de presentació:
Dos mesos d'antelació de la data de sortida.
 
Per a més informació, us podeu adreçar a la pàgina WEB de COCEMFE http://www.cocemfe.es/vacaciones/, on podreu trobar tota la informació sobre els requisits, documentació i terminis o als Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar (horari d'atenció de dilluns a divendres, des de les 9.00h fins a les 14.00h)
 

Temes relacionats
Publicació 30.12.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina