X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Hisenda inicia una revisió cadastral a Sant Pol aquest setembre

La Direcció General del Cadastre, organisme depenent del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, informa que aquesta setmana inicia a Sant Pol una revisió cadastral d'ofici de tots els béns immobles del municipi. Aquesta regularització cadastral, que s'està duent a terme a tot l'Estat, afecta a totes les finques urbanes i rústiques, i també a piscines i altres construccions annexes.
 
La revisió, que es fa a través de fotografies aèries i visites físiques, té per objectiu actualitzar les característiques dels immobles i el seu valor en relació a la realitat, incorporant al cadastre totes les construccions o alteracions que s'han fet els últims anys i que no han estat declarades. Així s'evitarà que, com passa ara, alguns propietaris paguin un IBI menor del que els pertocaria. En cas que es detectin irregularitats, l'ens obrirà un expedient d'ofici que porta aparellat una taxa de 60 euros, a càrrec del contribuent. L'interessat podrà fer les al·legacions que consideri oportunes en el termini establert.
 
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar, a través del departament de Serveis Tècnics, es posa a disposició dels veïns per aclarir els possibles dubtes que puguin sorgir en aquest procés.

Temes relacionats
Publicació 23.09.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina