X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Recomanacions de la Biblioteca Can Coromines per aquest estiu

A l'estiu, xancletes i llibres! 

Les vacances són un bon moment per llegir, escoltar música o veure pel·lícules sense interrupcions. A Can Coromines, no tanquem per vacances. Ans al contrari, obrim tot l'estiu i hem treballat de valent per a poder oferir-vos molts títols de novel·les, còmics, contes i lectures per a nens i nenes, pel·lícules per a tots els gustos i música diferent, que amenitzaran els vostres dies d'estiu. 

Moltes novetats us esperen a les prestatgeries de la biblioteca. 

Per als amants de les bones novel·les, us recomanem aquells títols més demanats i que tenim a Can Coromines: 

También esto pasará, de Milena Busquets, 
La templanza, de Maria Dueñas, 
Algú com tu, de Xavier Bosch, 
La noia del tren, de Paula Hawkins, 
El lector del tren de les 6.27h, de Jean-Paul Didierlaurent, 
After, d'Anna Tood,  
Et donaré el sol, de Jandy Nelson, 
Fario, de Santi Baró

 

Per als nens i nenes, hem adquirit llibres per a totes les edats, destacant la col.lecció «emocions», llibres que expliquen als més petits com expresar l'alegria, l'amor, la ràbia, la tristesa…  No dubteu a explicar-los aquests contes. 
També hem comprat diferents volums de: 
«Gerónimo Stilton», «El diari d'un penjat» i «Diari d'una penjada», les aventures del Tom Gates, algunes històries del Bat Pat, un parell de les aventures del Capità Calçotets, 2 exemplars de les aventures de la Lota… estem segures que els encantarà. 


 
Pel que respecta a les pel·lícules i la música, podeu agafar en préstec algunes novetats importants, com dels «Els Amics de les Arts», amb el nou volum de «La Taula petita».  

 
Hi ha molts més títols. No dubteu a consultar el catàleg o demanar directament al personal de la biblioteca si tenim els que us interessa. 

Us recordem també que podeu descarregar-vos els títols que s'ofereixen al portal digital «eBiblio.Catalunya», que fa possible el préstec d'ebooks a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. La varietat de títols enriqueixen encara més el catàleg de la nostra biblioteca. 

 

I això només és un petit tast del que trobareu a la biblioteca. Ja sabeu: tot l'estiu, amb la biblioteca oberta: agafeu les xancletes i veniu a buscar un bon llibre. 

Biblioteca Can Coromines 
Agost 2015

Temes relacionats
Publicació 13.08.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina