Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Generalitat i Ajuntament anuncien la propera activació dels equips que milloraran la cobertura mòbil i la TDT

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, ha presentat avui a Sant Pol de Mar les accions que ha impulsat la Generalitat per millorar el servei de telefonia mòbil amb 20 actuacions arreu de Catalunya.
 
El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, acompanyat per l'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, ha presentat avui en roda de premsa l'activació dels equips de TDT i telefonia mòbil que la companyia Vodafone ha instal·lat a Sant Pol de Mar aprofitant la torre de de telecomunicacions de què ja disposava el municipi gràcies al pla d'extensió d'infraestructures de comunicacions electròniques de la Generalitat de Catalunya (Catalunya Connecta).
 
Durant la seva intervenció a la roda de premsa, que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, Puigneró també ha donat a conèixer el detall del desplegament de la resta dels 20 equips de Vodafone que s'han instal·lat durant aquest 2015 a torres del Catalunya Connecta repartides per tot el territori català i que permetran millorar el servei de telefonia mòbil a diferents punts del país. «Avui presentem el compromís del Govern per seguir reduint les zones del país que tenen problemes de cobertura mòbil», ha explicat Puigneró, que ha afegit: «en els darrers sis mesos hem fet 20 actuacions per millorar el servei de telefonia mòbil arreu de Catalunya».
 
El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha explicat que el Govern «és conscient que les TIC són un àmbit estratègic per al país per competir empresarialment amb la resta del món, i per això aposta perquè es desenvolupi l'economia digital a escala local i descentralitzada, invertint en xarxes de telecomunicacions». Puigneró també ha destacat que, per poder dur a terme aquesta aposta «és important que hi hagi ajuntaments disposats a col·laborar amb el Govern per solucionar els problemes dels ciutadans, com en el cas de la TDT i la telefonia mòbil a Sant Pol de Mar, on ha existit una col·laboració entre administracions públiques per solucionar el problema».
 
En aquest mateix sentit s'ha pronunciat l'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, que ha volgut destacar que "la posada en marxa del servei de TDT i telefonia mòbil és un pas important per al municipi». Garrido ha afegit, però, que«som conscients que no tota la problemàtica s'ha solucionat i és per això que en el propers mesos realitzarem noves accions per seguir millorant els serveis de telecomunicacions i atenent les demandes del ciutadà». «En aquest sentit -ha afegit l'alcaldessa- la col·laboració ciutadana serà important".
 
Un cop acabada la roda de premsa, Jordi Puigneró i Montserrat Garrido han visitat la torre de telecomunicacions on s'han ubicat els nous equips.

Temes relacionats
Publicació 17.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina