Photocall a la Biblioteca Can Coromines

dijous, 2 Juliol, 2015

Sorteig fotogràfic “Què véns a fer a la Biblio? Envia’ns la teva foto”
Les biblioteques del Maresme animen els usuaris i usuàries a participar en un concurs fotogràfic.
 
La Biblioteca Can Coromines i la resta de biblioteques del Maresme se sumen a la celebració de l’Any 2015 com a Any de les Biblioteques, amb la realització del sorteig fotogràfic “Què véns a fer a la Biblio?: Envia’ns la teva foto”. La proposta pretén donar protagonisme als usuaris i usuàries habituals de les biblioteques animant-los a compartir amb tothom la seva experiència. Per això els conviden a fer-se una fotografia davant d'un "photocall"  instal·lat especialment per a l'ocasió amb una de les frases que s'han preparat sobre tot allò que es pot viure en aquests espais culturals. El "photocall" romandrà instal·lat a la Biblioteca Can Coromines durant els mesos de juliol, agost i setembre de 2015.  Entre totes les fotografies rebudes es farà el sorteig de dos premis culturals.

Bases de participació
1. Pot participar qualsevol persona que visiti les Biblioteques Municipals del Maresme.
2. El període de participació és des del mes d’abril fins al 31 de desembre del 2015, en el cas de Can Coromines el photocall estarà els mesos de juliol, agost i setembre de 2015.
3. Cada persona o grup ha de fer-se una fotografia davant del ‘photocall’ amb un dels missatges en cartró ploma que haurà escollit.
4. Les fotografies han de ser en format digital i les ha de penjar el mateix autor a Twitter amb l’etiqueta #BibliosMaresme o bé enviar-les al correu electrònic de la biblioteca: b.st.pol.cc@diba.cat
5. La participació en aquesta activitat implica l’acceptació de l’autor i de les persones que surten a la fotografia, de la difusió de les imatges per part de les biblioteques a través dels seus canals de comunicació, així com la creació d’una exposició o un vídeo.
6. El dia 12 de gener del 2016 a les 18h, a la Biblioteca Central Comarcal del Maresme, la Pompeu Fabra de Mataró, es realitzarà un sorteig de dos premis culturals entre les fotografies presentades.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes i cadascuna d’aquestes bases.

Comparteix aquesta pàgina: