X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Terra de Sant Pol alimentarà el roure del Tricentenari a Montserrat

En el marc de la commemoració del Tricentenari de l'any 1714, la muntanya de Montserrat acollirà un roure plantat amb terra arribada de tots els indrets de Catalunya. Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ja s'ha fet arribar un saquet de terra recollida a la zona dels Garrofers perquè sigui usada en aquesta plantada, que es farà el proper 2 de març als terrenys de l'antic convent de Santa Cecília, a Montserrat.

La muntanya de Montserrat és un dels símbols naturals i culturals més importants del nostre patrimoni i el roure, un arbre tradicionalment arrelat a la nostra terra. La iniciativa, que promou el comissariat del Tricentenari, pretén que tots els ajuntaments de Catalunya participin en aquesta aportació simbòlica, de manera que esdevingui una icona que es projecta en el futur i que sigui un emblema de la força del país.

L'acte de la plantada del roure del Tricentenari tindrà lloc el proper 2 de març, a les 12:30 del matí, dins els terrenys de l'antic convent de Santa Cecília, amb la presència de l'abat del Monestir de Montserrat, Josep Maria Soler, que amb la seva benedicció segellarà l'acte.

Publicació 07.02.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina