Talls de trànsit diumenge 5 d’octubre amb motiu de l’Ironman

dimarts, 30 Setembre, 2014

Incidències en el trànsit a la carretera N-II el proper diumenge 5 d’octubre degut a la celebració de l’esdeveniment esportiu IRONMAN BARCELONA:

La Policia informa que de les 07:30 fins aproximadament les 18:30 hores es tallarà la circulació a la N-II en ambdós sentits (direcció Barcelona i direcció Girona)

S’habilita un carril direcció a Canet de Mar des de  la B-603 (sortida de Sant Pol 2000) fins el primer semàfor de Canet de Mar on es desviaran el vehicles per l’autopista C-32. Aquest carril es d’un únic sentit de la marxa, és a dir que per sortir de l’edifici Carabobo, la Murtra, Càmping Kanguro, urbanització Roques Blanques i Bon repòs, han de sortir tots per la població de Canet de Mar. En cas contrari, que es vulgui anar algun lloc dels abans citats, s’haurà d’anar per l’autopista C-32, sortir per la sortida 17 (Sant Pol de Mar) i agafar la N-II per la carretera B-603 on comença el carril addicional. Els agents que estaran controlant la zona només deixaran passar els que siguin veïns de la zona.

La resta d’usuaris de Sant Pol de Mar, per sortir de la població han d’agafar a l’autopista C-32 per anar al seu destí. Aquest dia, el peatge d’Arenys i Vilassar, seran gratuïts.

Comparteix aquesta pàgina: