Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
SPATEC 09

Sant Pol A Tota Castanya

13 i 14 de novembre al pavelló de Sant Pol de Mar

L'SPATEC és un festival de concerts, espectacles i altres activitats diverses que organitza al regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar conjuntament amb un grup de joves del poble.

Amb un format força diferent al de l'any passat, hem preparat un SPATEC amb molta música i grups de renoms com Strombers, que enguany celebra el seu 10è aniversari, i Se Atormenta Una Vecina, guardonats com el millor grup de versions segons l'Associació de Representants de Catalunya (ARC).

A més, el dissabte d'SPATEC també podrem escoltar els grups guanyadors del l'edició del Gira Maresme d'enguany. Els Daclub!, que ja han tocat a la majoria de pobles del Gira Maresme i en algunes sales de renom, encetaran l'escenari de dissabte. Més tard serà el torn dels joves masnovins Water de Vater, guanyadors del premi teloner del Gira Maresme.

Ambdues nits s'acabaran al voltant de les 5h de la matinada, per tant, podrem gaudir de música durant 6 hores cada nit i per a tots els gustos. També hi haurà espectacles i sorpreses a les mitges parts que no podem revelar.

Publicació 30.10.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina