Sant Pol organitza la seva primera Mostra Gastronòmica l’últim cap de setmana de juny

dimarts, 17 Juny, 2014

Restaurants i comerços del poble oferiran degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral. La vetllada s’acompanyarà d’actuacions musicals i inclou la celebració de la revetlla de Sant Pere el dissabte

L’Ajuntament organitza la primera Mostra Gastronòmica de Sant Pol, un esdeveniment que se celebra el 27 i 28 de juny al Parc del Litoral, en el que participen una vintena de restaurants i establiments del poble. Durant els dos dies, en horari de vespre-nit, els assistents podran fer un tast dels plats més representatius dels restaurants de Sant Pol i gaudir de les postres de pastisseries i fleques locals. A més, hi haurà actuacions musicals i tallers gastronòmics per a tots els públics.

Sant Pol té una ampla i variada oferta gastronòmica, amb restaurants i productes de qualitat. La Mostra pretén donar a conèixer aquesta gastronomia local a nivell de tota la comarca, i compta amb la participació de restaurants tan reconeguts com el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin. També hi col·labora l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (EUHT) de Sant Pol, que ofereix un taller d’elaboració de còctels el divendres. Altres activitats que s’hi oferiran són un taller familiar de decoració de cupcakes a càrrec de la Pastisseria el Crostó i un tast de vins, ambdós el dissabte.

La Mostra s’inicia divendres 27 a les 7 de la tarda amb una inauguració en la que participa la reconeguda xef santpolenca Carme Ruscalleda, propietària del Restaurant Sant Pau, i continuarà fins a les 12 de la nit, en una vetllada amenitzada per l’actuació musical de Silvia Tosca Trio i Coriolà. Dissabte, la mostra també obrirà a les 7 de la tarda i s’allargarà fins a les 2 de la matinada, amb les actuacions d’Acústing i Miquel del Roig, que animarà la revetlla de Sant Pere amb les seves versions per ballar. Hi haurà servei de bar i cafeteria a càrrec de la colla de diables La Infernal de la Vallalta. Les actuacions musicals es faran a la zona de gespa del parc.

Els tiquets podran adquirir-se allà mateix, a preus molt populars. En aquesta edició, Cabrils serà el municipi convidat. S’ha escollit aquesta població maresmenca per la seva llarga tradició com a vila gastronòmica, que organitza des de fa prop de 30 anys una mostra gastronòmica de referència al Maresme i a Catalunya.

Organitza aquest certamen culinari l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils, l’EUHT Sant Pol, el Grup Damm, la pastisseria El Crostó, R&R Vins, Caves i Exquisideses i La Infernal de la Vallalta.

 

PROGRAMA 1a. MOSTRA GASTRONÒMICA DE SANT POL

DIVENDRES 27 DE JUNY

19:00h – Acte d’inauguració
19:15h – Demostració d’elaboració de còctels i tast
               Organitza: EUHT Sant Pol

Actuacions musicals:

20:45h – Silvia Tosca Trio (Jazz / Blues / Soul)
22:30h – Coriolà

DISSABTE 28 DE JUNY

19:00h – Taller de decoració de cupcakes
               Organitza: El Crostó
20:00h – Presentació i tast dels vins de la bodega Viladellops (D.O. Penedès)
               Organitza: R&R

Actuacions musicals:

21:30h – Acústing
24:00h – Miquel del Roig

Comparteix aquesta pàgina: