Nou web de la Vallalta

divendres, 28 Agost, 2009

Ja podeu consultar el nou web de la Vallalta www.lavallalta.cat, un portal amb informació, serveis i rutes culturals dels tres municipis de la Vallalta, que han tirat endavant els ajuntaments de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle. Aquesta iniciativa, desenvolupada dins el Pla d’Acció Cultural de la Vallalta, compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Acesa.

La principal novetat d’aquest nou web és l’espai de rutes, on es poden trobar diferents rutes per recórrer la Vallalta en bicicleta o a peu, amb informació detallada sobre la distància, el desnivell o la dificultat. Aquestes rutes es poden consultar on-line i també es poden descarregar en format GPX per tal de seguir-les amb un dispositiu GPS. Un altre dels apartats destacats és el que inclou els tres contes amb llegendes de la Vallalta que es van presentar recentment dintre de la col•lecció “Una rierada de contes”. Aquí trobareu “Dones d’aigua”, “La serp de Can Coris” i “Sant Pol la manta”, per consultar-los on-line o descarregar-los en format PDF.

El portal també inclou l’agenda cultural, un plànol interactiu on consultar els punts d’interès i equipaments dels tres municipis, i altres informacions d’interès, com els serveis que ofereixen conjuntament: servei de bus, l’escola de música o la revista, i activitats que organitzen plegats: Fira de la maduixa, Primavera de les arts...

A més a més, podeu accedir a una versió del web desenvolupada específicament per a dispositius mòbils a http://m.lavallalta.cat, aquesta versió implementa un disseny simple i net on els continguts passen per davant del disseny.

Comparteix aquesta pàgina: