X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Més de 300 escolars de Sant Pol participen en una sessió col·lectiva de ioga

Aquest matí ha tingut lloc a l'Escola Sant Pau una classe col·lectiva de ioga a càrrec del mestre Swami Maheshananda Saraswati, vingut especialment de l'Índia per a l'ocasió. Era la primera vegada que es feia a l'estat espanyol una classe tan gran de ioga i en horari escolar, ja que l'activitat ha estat seguida pels més de 300 alumnes de primària de Sant Pol.

Els escolars, la majoria dels quals no n'havien practicat mai ioga, han pogut fer un tast d'aquesta disciplina reproduint les diverses postures, que s'inspiren principalment en els animals i la natura. A banda del mestre i la col·laboració de Sarita Shakti -que porta l'extraescolar de ioga- en la traducció, els nens han pogut comptar amb l'ajut dels seus companys que segueixen aquestes classes extraescolars un cop per setmana, i que els mostraven els exemples que havien de seguir.
I és que l'Escola Sant Pau és pionera en oferir aquesta activitat extraescolar de ioga, en la que participen una vintena d'alumnes i que funciona ja des de fa tres anys. Moltes escoles estan seguint ara aquest exemple, pels beneficis que aporta aquesta pràctica als nens.
Swami Maheshananda Saraswati www.lapsicologiadelyoga.com/swamimahesh.html és un mestre hindú amb molta experiència, que viatja per tot el món conduint seminaris i tallers de ioga.

L'activitat ha estat retransmesa en directe pel programa Els Matins de TV3, podeu veure el vídeo penjat en el següent enllaç: www.tv3.cat/videos/5069271/Mes-de-400-escolars-participen-en-una-sessio-de-ioga

Publicació 09.05.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina