X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Llum verda a l'Avanç del POUM

El Ple de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar va aprovar ahir per una àmplia majoria l'Avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Els grups es van felicitar per l'ampli consens aconseguit, doncs la proposta, que ha de definir el planejament urbanístic dels propers anys, va obtenir el suport de totes les formacions a excepció del PP, que hi va votar en contra.

El proper 25 d'abril es farà una l'acte públic de presentació d'aquest Avanç per explicar el contingut del document a càrrec de l'equip redactor. Serà a les 20h. a la Sala Cultural Josep M. Ainaud de Lasarte. A partir del dia 26, la mateixa sala acollira una exposició pública amb plafons informatius de resum de l'Avanç de POUM, que es podrà visitar amb horari de dilluns a divendres de 12h a 14h, dijous també de 16h a 19h i dissabtes de 10h a 13h. Durant el període d'informació pública també es podrà consultar a les dependències dels Serveis Tècnics, on s'oferirà assistència tècnica els dimecres en horari d'11 a 14h (consultes concertades).

Des d'aquest enllaç podeu consultar tota la documentació i descarregar el model d'instància per fer suggeriments o propostes, en cas que hi estigueu interessats. Igualment el document serà consultable a les oficines municipals i s'oferirà assistència tècnica per a la seva comprensió durant el període d'exposició pública.

Publicació 16.04.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina