X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'ÀREA DE FORMACIÓ DE LA POLICIA LOCAL ORGANITZA UN TALLER DE PREVENCIÓ I AUTODEFENSA PER A DONES

L'àrea de formació de la Policia Local de Sant Pol de Mar, en el marc de la campanya solidària de recollida de joguines, va organitzar un taller per a dones de prevenció i autodefensa que va tenir lloc al gimnàs de l'escola Sant Pau el passat dia 28 de desembre de 2013.

En aquest taller es van treballar tècniques de defensa personal en situacions de risc de manera pràctica i eficaç. Les 24 participants van poder aprendre a defensar-se utilitzant claus, bolígrafs i altres elements que quotidianament es porten a sobre. Els exercicis teòrics van ser molt distrets al poder fer la pràctica de la situació amb voluntaris que la organització havia portat especialment per al taller.

Es podien inscriure al taller dones a partir de 12 anys i el preu era solidari; calia portar una joguina en bon estat per a nens i nenes entre 0 i 12 anys, la única condició era que no fossin ni bèl·liques ni sexistes.

El passat dia 30 de gener es van entregar les joguines a la parròquia Sant Jaume, amb la finalitat que fossin distribuïdes a les famílies més desfavorides de la nostra vila a través de Càritas Sant Pol.

Més fotografies al Flickr de l'Ajuntament

Publicació 13.01.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina