X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'alcaldessa Montserrat Garrido es desplaça al Senat per trobar solucions per a la platja de Sant Pol

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, va viatjar ahir fins a Madrid per reunir-se amb la ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, i el director general de Sostenibilitat de Costa i del Mar, Pablo Saavedra, per trobar solucions a la regressió de la platja i al mal estat de l'espigó. A la reunió, que va ser propiciada per la senadora i alcaldessa de Calella Montserrat Candini, també va assistir l'alcalde de Canet Jesús Marín, per tractar la realitat de la seva població.

La seva exposició va ser ben rebuda per part dels dos responsables, que van assegurar que són conscients de l'estat de les platges de la comarca i que el seu departament ja està treballant en un estudi de tota la costa del Maresme. Recentment, des de Costes també s'han reunit amb el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra, per abordar aquesta problemàtica de les platges catalanes.

Per una altra banda, l'Ajuntament també compta amb el suport de la cap de la demarcació de Costes de Barcelona, Maria R. Toledano, que està al cas de la problemática del municipi i col·labora igualment per cercar solucions al problema.

Publicació 04.06.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina