X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
ELECCIONS MUNICIPALS MAIG 2011: Entrevistes als candidats a Ràdio Litoral

A partir de dilluns dia 9 i fins al 17 de maig, Ràdio Litoral comença a emetre una sèrie d'entrevistes a tots els candidats a l'alcaldia de Sant Pol en les properes eleccions municipals del 22 de maig.

L'ordre de les entrevistes serà de menor a major número de vots obtinguts en els anteriors comicis. Així, el primer entrevistat serà Albert Blasco, candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), l'única formació nova que es presenta. Dimarts 10 es presentarà el candidat del PP, Isaac Martín. El dia 11 serà el torn de Piedad Jiménez, que encapçala la llista del PSC. Albert Font, candidat per Esquerra, sortirà en antena el dia 12 i tancarà les entrevistes de la setmana Manel Puig, candidat per ICV. Els dos partits majoritaris, CiU i Junts per Sant Pol, tindran els seus espais la setmana següent: la convergent Montserrat Garrido el dilluns 16 i l'independent Joan Vigatà, dimarts 17.

Les entrevistes s'emetran la 1 del migdia i es repetiran a les 5 de la tarda. Ràdio Litoral es pot sintonitzar al 107.2 FM i també escoltar-la per internet a www.radiolitoral.org, en directe o a la carta. 

Publicació 09.05.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina