El CAP de Canet deixa de prestar atenció continuada a les nits

divendres, 7 Octubre, 2011

Les urgències s’hauran d’adreçar als telèfons d’emergències o acudir a l’hospital de Calella

El Servei Català de la Salut informa que a partir del proper 17 d’octubre entrarà en funcionament el nou model d’atenció continuada al centre d’atenció primària de Canet de Mar, del que depèn el consultori de Sant Pol.
A partir d’aquesta data, el CAP de Canet romandrà obert cada dia, de dilluns a diumenge, inclosos els festius, fins a les 21h., excepte els mesos de juliol i agost, en què s’allargarà l’hora de tancament fins a les 0:00 de la nit.
Així, a partir de les 20h. i fins a les 8h. de l’endemà, els usuaris que requereixin assistència sanitària urgent hauran de trucar al telèfon d’urgències 112 o al 902 111 444 per informació sanitària, que mobilitzarà el recurs més adient a les necessitats assistencials del pacient: atenció telefònica, atenció mèdica domiciliària, activació d’ambulància bàsica o medicalitzada, o bé podran acudir directament al punt d’atenció continuada (PAC) de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.
A banda d’aquesta modificació, l’activitat ordinària es continuarà prestant en els mateixos centres i horaris que actualment.

Comparteix aquesta pàgina: