X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El 3 de març finalitza el termini per participar al III Concurs de Composició d'Havaneres

El proper dia 3 de març de 2011 finalitza el termini de presentació de composicions per participar a la tercera edició del Concurs de Composició d'Havaneres Vila de Sant Pol de Mar, que organitzen des de 2009 l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i l'Associació Cultural Penya Xíndries (ACPX).

Aquest concurs, que se celebra en el marc del Festival d'Havaneres FIRAMAR, ha anat agafant volada des de la seva creació, i l'any passat ja es va observar un volum considerable de participants, així com una elevada qualitat de les composicions presentades.

El concurs està dotat de diversos premis. Un primer i un segon de 1.200 i 600 euros cadascun, dos accèssits premiats amb 400 euros, i un premi popular de 300. Durant el Festival d'Havaneres d'aquest any, que se celebrarà el mes d'agost, s'interpretaran les quatre havaneres finalistes i el Jurat farà públic els guanyadors d'aquest tercer concurs. A més, les quatre havaneres guanyadores podran ser incloses en un CD editat per l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i l'ACPX.

Publicació 11.02.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina