Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Consells davant la grip i els refredats

Davant de l'epidèmia de la grip, Salut recorda que els ciutadans disposen del servei d'atenció i informació 061 CatSalut Respon

L'Agència de Salut Pública de Catalunya va declarar dimecres, 15 de gener, l'epidèmia de grip després que l'última setmana se n'hagin triplicat els casos. És una situació que es considera habitual per a l'època de l'any i ha arribat uns dies abans respecte a l'hivern passat.

El Pla integral d'urgències de Catalunya (PIUC) està activat des del desembre y enguany inclou el reforç de l'atenció continuada de l'atenció primària y un increment del 10% de les altes hospitalàries. Els centres sanitaris del sistema públic català estan preparats per assumir l'increment de la demanda que es pugui produir en les properes setmanes.

De totes maneres, la major part dels processos virals respiratoris remeten espontàniament i no requereixen atenció sanitària. En cas de dubte, cal que els ciutadans truquin al 061 CatSalut Respon, on un equip de metges, infermers i tècnics dóna resposta als dubtes de salut i ofereix consells sanitaris.

Mesures de prevenció: higiene

Com s'han de cuidar els que tenen grip

Quedeu-vos a casa, si creieu que esteu malalts i truqueu al 061 CatSalut Respon.

Més informació a gencat.cat

Publicació 20.01.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina