Comencen els concerts de finalistes del concurs musical GiraMaresme 2011

dilluns, 30 Maig, 2011

Aquest cap de setmana comencen els concerts de semifinalistes del GiraMaresme 2011, el concurs musical de l’Alt Maresme que aquest any arriba a la IV edició. El primer concert serà divendres 3 de juny a Santa Susanna (Can Ratés), i hi intervindran els grups: Dual, Lád Cúig, The Mystic Souldiers i Momen & la banda tarumba. Dissabte dia 4 serà el torn de Born54, Space Invaders, Takikardia i Ërase, que actuaran a Arenys de Munt (Pista annexa Polisportiu vell).

D’aquests concerts, en sortiran els quatre finalistes que actuaran el dissabte 11 de juny a Calella (Passeig Manel Puigvert, monument a la Sardana), on el públic assistent decidirà el guanyador del Giramaresme 2011. Tots els concerts es faran a les 22:30h.

Giramaresme és un concurs de música que organitzen els Ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Mar i Arenys de Munt. És obert a totes les propostes musicals del moment i pretén donar una empenta als grups novells per tal de donar-se a conèixer arreu de la comarca.

Més informació: www.giramaresme.cat

Comparteix aquesta pàgina: