X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Campanya de control de sistemes de seguretat (casc, cinturó, SRI)

Emmarcat dins del convenis de col·laboració entre la Policia Local de Sant Pol de Mar i el Servei Català de Trànsit, s'ha programat una campanya de control i vigilància de la seguretat passiva (l'ús del cinturó, els sistemes de retenció infantil i casc), per tal d'aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l'incompliment de moltes normes bàsiques de trànsit, i conseqüentment es redueixi la sinistralitat viària.

Durant aquest mes de maig es realitzarà, des del dia 3 fins al 16 de maig, la segona campanya de control i vigilància del 2010. En aquest cas, serà una campanya d'àmbit territorial català orientada a l'ús dels elements de seguretat passiva, la qual s'emmarca dins les accions per combatre la indisciplina viària que plasma el Pla de seguretat viària 2008 - 2010.

La Policia Local de Sant Pol de Mar, participarà activament en aquesta campanya de control i vigilància de la seguretat passiva, fent controls preventius en vies i accessos del nucli urbà de Sant Pol de Mar, en els dies que s'estableixen.

Inici: 03/05/10 07:30 Final: 16/05/10 20:00
Lloc: Diversos indrets
Actuació: Control de sistemes de seguretat (casc, cinturó, SRI)

Publicació 29.04.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina