X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Bonificacions per l'ús continuat de la deixalleria

Aquest any, un total de 110 santpolencs es beneficiaran d'una bonificació a la taxa d'escombraries per haver fet un ús continuat de la deixalleria municipal durant el 2012. D'aquests usuaris, 31 tindran una bonificació del 10% per haver fet més de 10 visites, i els altres 79 es beneficiaran d'un descompte d'un 5% per haver realitzat entre 6 i 10 visites. Des de l'Ajuntament es vol agrair a tots ells el seu esforç i encoratjar-los a continuar. Al mateix temps, animar la resta de ciutadans a fer ús d'aquest servei.

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar concedeix aquesta bonificació, que s'aplica a l'import anual de la taxa d'escombraries i es fa efectiva a l'exercici de l'any següent, als usuaris (exclusivament particulars) que facin un mínim de 6 visites l'any a la deixalleria. El percentatge de bonificació s'aplica en funció del nombre de visites, sense que se'n pugui comptabilitzar més d'una al dia. Per als usuaris que realitzin de 6 a 10 visites l'any, el percentatge és del 5%, i als que facin més de 10 visites se'ls aplica una reducció del 10%.

Recordem que la deixalleria municipal, situada a la Carretera de Sant Pol - Sant Cebrià, està oberta de dimarts a dissabte de 9 a 13h i de 16 a 19h i diumenge de 9 a 14h. Es tracta d'un servei gratuït. Igualment, els santpolencs disposen d'una deixalleria mòbil dos cops al mes. Cada segon divendres de mes es troba instal•lada a la Plaça de l'Hotel, i el quart divendres a la Plaça de l'Estació, en horari de 12 a 14h.

Moltes gràcies un altre cop per ajudar-nos a mantenir un Sant Pol net.

Publicació 12.04.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina