APARCAMENT ZONA BLAVA TEMPORADA 2009: ADHESIUS D’APARCAMENT

dijous, 14 Maig, 2009

La Regidoria de Seguretat Ciutadana informa que per a la temporada d’aparcament limitat de zona blava, aquest any s’han creat diferents adhesius d’aparcament gratuït per als veïns de Sant Pol de Mar, d’acord amb les necessitats de cada col·lectiu del nostre municipi.

Aquest any els adhesius inclouran la matricula del vehicle corresponent. Els vehicles que poden optar a aquests adhesius són:
- Vehicles que paguin l’impost de circulació a Sant Pol de Mar.
- Vehicles de persones empadronades a Sant Pol de Mar.
- Vehicles de persones empadronades a Sant Cebrià de Vallalta (previ pagament de 100 € en concepte d’abonament de temporada)
- Vehicles de residents temporals de segons habitatges o amb contractes de lloguer vigents (previ pagament de 100 € en concepte d’abonament de temporada)

Aquests adhesius es podran recollir a les dependències de la Policia Local de Sant Pol de Mar, prèvia comprovació de la documentació del vehicle, en horari d’atenció al públic de 9 a 14 h. de dilluns a divendres, a partir del dia 6 de maig.

La Policia Local informa que aquests adhesius seran vàlids des del dia següent a la recollida i sempre que aquests estiguin degudament enganxats al parabrises davanter del vehicle. En cas contrari, l’adhesiu no tindrà validesa  i el vehicle serà denunciat per manca de tiquet.

Consulteu aquí els diferents tipus d’adhesius i les tarifes per les zones blaves.

Comparteix aquesta pàgina: