X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Afectacions de trànsit dilluns 19 de març degut a la volta ciclista

El proper dilluns 19 de març, a causa de la celebració a Calella de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, hi haurà diverses afectacions de trànsit a la zona. En especial resultaran afectades la Ctra. de Sant Cebrià i la N-II, que estaran tallades al trànsit de 15:30 a 17:30 hores aproximadament. Per tant, a Sant Pol estaran tancats tots els accessos durant aquesta estona.

Degut a la coincidència amb l'horari de sortida escolar, l'Escola Sant Pau farà jornada única de matí, de 9 a 14 hores (oferint la possibilitat de recollir l'alumnat d'INFANTIL a partir de les 13 hores). Per als alumnes que facin ús del menjador, l'horari de sortida serà de 15 a 15:30h. Igualment, el transport escolar es farà a les 9 i les 14 hores.

Afectacions al servei municipal de bus Sant Cebrià de Vallalta-Canet de Mar-Sant Pol de Mar a Calella

Per un altre costat, Barcelona Bus ha anunciat que de 12:45 a 14 i de 16 a 18 hores aproximadament restarà anulada la parada de l'Hospital de Calella, realitzant-se inici i final de servei a la parada anterior (benzinera Calella). Igualment, i degut al tall de la N-II a Sant Pol i Calella, s'anul·laran les expedicions de les 16 i la de les 17:30 hores de Calella a Sant Pol, Canet i Sant Cebrià. Les expedicions que surten de Sant Cebrià a les 16:45 i 18:15 només circularan entre Sant Cebrià i Canet.

L'Ajuntament de Sant Pol demana als vilatans comprensió pels inconvenients que aquest esdeveniment pugui ocasionar, alhora que us convida a gaudir-ne i sortir a la carretera per animar als corredors.

Per a més informació: http://www.voltacatalunya.cat/ca/etapa/1/

Publicació 14.03.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina