X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració de la prova esportiva Ironman 70.3 BCN el 18 de maig

A causa de la celebració de l'Ironman 70.3 BCN (abans Half Challenge Barcelona-Maresme), que el proper 18 de maig torna a passar per Sant Pol, hi haurà algunes restriccions de trànsit al poble durant el matí.

La N-II estarà tallada a la circulació des de les 06:30 fins a les 14 hores aproximadament, però només en direcció a Barcelona. D'aquesta manera es podrà circular per aquesta carretera en direcció a Girona. Durant aquest període de temps també estaran tancades al trànsit tota la carretera B-603 i tota la BV-5128.

- Per anar a Barcelona des de Sant Pol, caldrà passar per la carretera N-II fins a Calella i agafar l'autopista C-32 direcció Barcelona, on es podrà sortir a Canet de Mar per tornar agafar la N-II.
- Per anar a Sant Cebrià es podrà passar pel camí del Pi del Soldat, fins la sortida de l'autopista C-32, on rebran les indicacions de la Policia Local de Sant Cebrià. O anar fins a Calella per la carretera N-II, entrar a l'autopista C-32 direcció Barcelona i sortir a Sant Pol de Mar.
- Per arribar a Sant Pol des de qualsevol punt, caldrà fer-ho des de Canet de Mar per la carretera N-II.

Per a més informació: http://www.ironman.com

Publicació 12.05.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina