X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Coneix els avantatges que t'ofereix el conveni signat entre Sant Pol i l'Oficina Local d'Habitatge de Calella

El conveni de col·laboració es va materialitzar dijous passat amb la signatura de les dues alcaldesses dels municipis participants.
 
L'Oficina de l'Habitatge de Calella va néixer a finals del 2016 amb una vocació de servei supramunicipal per atendre les necessitats en matèria d'habitatge, tant de la ciutadania de Calella com dels nostres habitants. Un acord que ha tornat a renovar l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido i l'Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, en presència del Regidor d'Habitatge de Sant Pol, Josep Parada.
 
Gràcies a aquest conveni, la població de Sant Pol disposa d'un servei més proper, sense necessitat de desplaçar-se a Mataró, així com també més personalitzat i professionalitzat que li permetrà tramitar: 
  • Assessorament i intermediació per risc de pèrdua de l'habitatge
  • Informació i assessorament en matèria d'habitatge
  • Informació sobre habitatge protegit  
Un dels serveis que s'ofereixen és el d'intermediació del deute hipotecari (SIDH), adreçat a persones que no poden assumir el pagament de la seva hipoteca o que preveuen no poder-ho fer en els propers mesos.  El SIDH pretén prevenir, informar, assessorar jurídicament i intercedir davant les entitats financeres pel manteniment de l'habitatge d'aquells qui ho sol·licitin. Per fer-ho possible, l'Oficina Local d'Habitatge compta amb un equip d'advocats i advocades que tracten amb les diferents entitats bancàries per evitar aquest tipus de problemes. Adjunt a la notícia, trobareu un vídeo on s'explica detalladament aquest servei.
 
Properament, es portarà a terme el registre de sol·licituds per a l'adjudicació dels 33 habitatges dotacionals en règim d'arrendament que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya té a la nostra població i que aniran destinats a persones menors de 35 anys, és a dir, que a la data d'inici de recollida de les sol·licituds tinguin 34 anys o siguin menors d'aquesta edat. De la mateixa manera, quan s'obri la corresponent convocatòria anual, també es tramitaran les subvencions de lloguer per poder accedir a habitatges del nostre municipi.
 
Si voleu fer qualsevol consulta relacionada, podeu trucar a la Regidoria d'Habitatge al telèfon 93 760 09 09 o bé adreçar-vos directament a l'Oficina Local d'Habitatge de Calella per demanar hora:
 
Oficina Local d'Habitatge de Calella
C/ Jovara, 149, Local 2 (Plaça Vicenç Ferrer)
Tlf: 937 697 680
Horari: Dilluns i dimecres de 9:00 a 14:30h. Servei d'intermediació: dimarts de 9:00 a 12:00h (cita prèvia)

×  
Servei d'Intermediació en Deutes per l'Habitatge (SIDH) Servei d'Intermediació en Deutes per l'Habitatge (SIDH)
Publicació 06.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina