Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Equipaments i serveis
Obrir/tancar men˙ lateral
Jutjat de Pau
  • El Jutjat de Pau no Ús un servei municipal que presti l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Malgrat aix˛, sÝ que s'ofereix en oficines de titularitat municipal. L'horari d'atenciˇ al p˙blic es presta els dilluns i els dimarts, de 9 del matÝ a 2 de la tarda, a l'edifici de Ca l'Arturo.

    Els jutjats de pau tenen competŔncia en l'Ómbit civil, dels assumptes de quantia inferior als 90€, excepte els sup˛sits inclosos a l'article 250.1 de la Llei d'enjudiciament civil que, per raˇ de la matŔria, corresponen als jutjats de primera instÓncia i instrucciˇ. Aquest article fa referŔncia a les demandes que es derivin dels contractes d'arrendament de finques r˙stiques o urbanes.

    En l'Ómbit penal, les competŔncies, un cop es transformen els judicis de faltes en delictes lleus a partir de l'1 de juliol de 2015, de conformitat amb la Llei 1/2015, de 30 de marš, de reforma del Codi Penal, se centren, com en la jurisdicciˇ civil, a la prÓctica de l'auxili jurisdiccional mitjanšant la gestiˇ dels exhorts, manaments que reben d'altres ˛rgans judicials. Per llei tambÚ tenen atribu´des competŔncies en matŔria de registre civil com a delegats de l'Encarregat del cap del partit judicial.

  • Adreša
    c. Ignasi Mas Morell, 9
    08395 Sant Pol de Mar Barcelona
Temes relacionats
 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina