Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Composició del consistori
Obrir/tancar menú lateral
Isabel Llari Joya (CUP-Amunt)
 • Data de naixement: 3 d'agost de 1969.
   
  Trajectòria professional:
  Psicòloga de formació i treballadora pública de vocació. Sempre ha treballat en l'àmbit de la intervenció i la inclusió social, i la promoció económica des de l'administració local. Disposa de formació de postgrau en direcció del desenvolupament econòmic i en promoció del comerç local.
   
  Trajectòria política:
  Vinculada des de sempre i amb participació activa en les associacions de famílies d'educació infantil, primària i secundària i l'activitat cultural de Sant Pol. Molt vinculada també a l'acció sindical ,és membre activa, militant i fundadora de la CUP Sant Pol de Mar.
  Actualment ocupa la 1a Tinença d'Alcaldia i presidència de l'Àrea de Territori , i és regidora d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Regidora d'Equitat des del març de 2022.

  Declaració d'activitats i béns

  Retribució anual*:
  34.000 euros bruts en règim de dedicació exclusiva.
  *(Incompatible amb la de qualsevol altra retribució amb càrrec als pressupostos de les Administracions Públiques i dels Ens, Organismes i Empreses d'elles dependents, així com pel desenvolupament d'altres activitats, en els termes de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, sense perjudici de les dietes o indemnitzacions que les pugui correspondre.)

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina