Cinema a la fresca: "Captain fantastic"

DV, 16/07/2021 - 22:00
Afegir al meu calendari

LLOC: Parc de Can Villar
Reserva gratuïta d'entrades aquí

Captain Fantastic explica la història del Ben, que viu amb la seva dona i els seus sis fills als boscos del nord-oest d'Amèrica, totalment aïllat de la societat però com a pare consagrat a l'ensenyament acadèmic i físic dels seus fills. Quan es produeix una tragèdia, la família ha d'abandonar el seu petit paradís; els nens es troben confrontats a l'excitació i als perills d'un món que no els és familiar, mentre que en Ben es veu obligat a examinar la seva concepció de pare i es llança a un nou repte, el de donar a la seva família una altra educació.

És una pel·lícula dramàtica estatunidenca escrita i dirigida per Matt Ross, estrenada l'any 2016. Explora la dificultat de la criança dels fills alhora que es manté en un comportament de no acceptació del poder triomfant (capitalisme i el sistema polític establert).

Fou presentada al festival de cinema de Sundance. Aconseguí el premi de la posada en escena en la categoria Una certa mirada al Festival de Canes 2016. Ha estat també presentada en competició al Festival del cinema americà de Deauville 2016 on va assolir el Premi del jurat i el Premi del públic.
 

Comparteix aquesta pàgina: