Festa Major d'Hivern Sant Pau 2018

DV, 19/01/2018 - 21:15 a DG, 28/01/2018 - 20:15
Afegir al meu calendari
El programa de Festes de Sant Pau 2018 ja s’ha començat a distribuir als punts habituals de la població.

Aquest divendres 19 de gener es donarà el tret de sortida de la programació de la Festa Major d’Hivern santpolenca. Una Festa que es celebrarà de formes molt diverses arreu del municipi.

D’entrada, el divendres podrem assistir al concert de cobla de Sant Pau que oferirà la Cobla Sabadell al Centre Cultural. A l’endemà, tindrà lloc el primer Torneig de Petanca de Sant Pau, organitzat pel Club Petanca Santpolenc Maresme. Un dia més tard, diumenge 21, la celebració de Sant Antoni Abat ocuparà tota la jornada, amb la seva tradicional cursa de cavalls, l’esperada benedicció dels animals i les diverses propostes musicals que ens faran ballar al ritme de la millor música.

La jornada més festiva però està reservada per dijous 25, Sant Pau, on es podrà passejar durant tot el dia pels carrers Nou i Tobella per la Fira dedicada a aquest sant. Des de les 11 del matí fins a darrera hora de la tarda, s’aniran succeint les activitats on podrà participar tota la família (missa, cercavila, sardanes, ball, vermut, xocolatada...).

Divendres 26 de gener, la sala Ainaud de Lasarte acollirà la primera FesTeta d’Hivern que anirà a càrrec de l’associació Maresmar. Un espai de joc i d’intercanvi, alletament i altres activitats dedicades a la maternitat i a la paternitat. Aquest mateix dia, l’envelat del Parc del Litoral serà el lloc escollit on s’oferirà la tradicional escudellada popular i el Ball de Festa Major amb l’orquestra Girasol. La festa continuarà dissabte 27 amb la Trobada de Bandes i un dinar popular, la cercavila de Cultura Popular, l’encesa de l’Ermita de Sant Pau, que inclourà un espectacle pirotècnic i, a continuació, coneixerem qui serà la Pubilla i l’Hereu de Sant Pol.

El programa d’enguany finalitzarà el diumenge 28 amb la XXXIV Marxa de Sant Pau, que començarà a les 8 del matí a la plaça de l’hotel i amb la ballada solidària de Country a benefici de l’AECC.
 
Comparteix aquesta pàgina: