X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local fa balanç del dispositiu especial de Festa Major

Una vegada finalitzada la Festa Major d'enguany, des de la Policia Local de Sant Pol de Mar s'ha fet balanç del dispositiu de seguretat que es va desplegar durant els dies de Sant Jaume 2021 i el resultat ha estat molt positiu, gràcies a les poques incidències detectades.

En aquest sentit, les restriccions del PROCICAT per contenir la pandèmia i la bona predisposició de la ciutadania, han ajudat a gaudir d'una Festa Major plàcida i tranquila.

Per garantir la seguretat ciutadana, la Policia Local va reforçar els torns i va intensificar les seves tasques amb fins a 8 agents en determinats moments, principalment als caps de setmana coincidint amb la màxima afluència de persones, ja fos a les platges, la fira d'atraccions, passejar o accedir als actes de Festa Major.

A banda dels serveis habituals que ja presta la Policia Local, el cos ha detallat les actuacions més destacades de la darrera setmana i que són les següents:
- 42 denúncies de trànsit
- 9 assistències a la ciutadania (per diverses causes)
- 19 identificacions
- 4 accidents de trànsit lleus
- 8 denúncies per incivisme i 20 restriccions de mobilitat
- 2 baralles
- 2 detencions per robatori de telèfons mòbils a la platja.

Part d'aquestes actuacions s'han portat a terme gràcies a la col·laboració ciutadana, motiu pel qual des de la prefectura de la Policia Local es demana a la població que se segueixi amb aquesta dinàmica.

Temes relacionats
Publicació 29.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina